VATSIM.net

VATSIM's Global Discussion Community
It is currently Tue Sep 02, 2014 1:57 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: MAC
PostPosted: Tue Jun 09, 2009 6:21 pm 
Offline

Joined: Tue Jun 09, 2009 6:05 pm
Posts: 2
Can I use any of the ATC software with a mac ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAC
PostPosted: Tue Jun 09, 2009 6:41 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 02, 2004 5:27 am
Posts: 5691
Location: Ubiquitous
Hi Zachary,

The very same topic was just asked and answered by a couple of founders on a mailing list.

Richard Critz wrote:
VRC works fine under VMware.


I have never tried it myself - merely passing on the observations of another member.

_________________
Norman
VATSIM VP, Conflict Resolution
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAC
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 8:06 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 06, 2008 3:00 pm
Posts: 172
Location: Nova Scotia
FYI - i use a mac. I use a program called VMware and use Euroscope. Although if you are using windows in the mac enviroment then anything should work.

Tim

_________________
Help a newbie!
media@czqm.ca
http://czqm.ca
QM/QX Instructor

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAC
PostPosted: Sun May 09, 2010 3:24 am 
Offline

Joined: Thu Apr 15, 2010 10:20 pm
Posts: 1
Does anyone know if ARC works on a Mac using Parallels?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group