VATSIM.net

VATSIM's Global Discussion Community
It is currently Fri Oct 31, 2014 10:45 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: can't install sb4
PostPosted: Mon Jan 09, 2012 1:59 am 
Offline

Joined: Fri Jun 09, 2006 8:15 pm
Posts: 673
Location: Naperville, Illinois
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: sb4setup.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 488fe8e3
Fault Module Name: USER32.dll
Fault Module Version: 6.1.7601.17514
Fault Module Timestamp: 4ce7ba59
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0001d2da
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

windows 7 64 bit


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: can't install sb4
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 4:38 am 
Offline

Joined: Fri Jun 09, 2006 8:15 pm
Posts: 673
Location: Naperville, Illinois
actually got it to work by switching he install exe to run in compatibility for windows 7.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: can't install sb4
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 2:09 am 
Offline

Joined: Fri Jun 09, 2006 8:15 pm
Posts: 673
Location: Naperville, Illinois
reloaded windows and have had SOOOO much trouble installing, i never had these problems on windows xp. i don't even think i have full admin privleges ON MY OWN PC THAT I JUST RELOADED AND SET IT TO ADMIN. its like all the components are installed and i can even run SB but this should not be happening. doesn't anyone else have these problems or is this just a bad pc that was put together?

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: can't install sb4
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 2:38 am 
Offline

Joined: Fri Jun 09, 2006 8:15 pm
Posts: 673
Location: Naperville, Illinois
seemed to have got it installed now, not sure if one of those mirrors on the sb site are bad or what.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group