Jump to content

Matt Davies 999034

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matt Davies 999034

  • Birthday 05/06/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sorry to bring up an old topic, but can you bring this back for V2? It'd save a lot of headaches for me. Cheers.
  2. Hi Ross, Interesting topic. I understand where you are coming from, especially considering the situation with your client being used elsewhere. However, IVAO are essentially distributing "free to use" AI models/liveries. They have their own in house team who make sure that the library is structured correctly & kept up to date, but apart from that, you can get them anywhere. Also, as far as I'm aware the non stock AI liveries are user contributed. Perhaps it's time we had our own in house team of "model matchers" that can keep the library up to date. We already have the abil
  3. [simConnect] level=verbose console=0 ;RedirectStdOutToConsole=1 ;OutputDebugString=1 ;file=c:\simconnect%03u.log ;file_next_index=0 ;file_max_index=9
  4. Absolutely nothing. Still haven't reintroduced ActiveSky yet
  5. Both machines restarted, so yep.
  6. Just tried, still stuttering I'm afraid.
  7. [simConnect] Protocol=IPv4 Address=192.168.0.6 Port=5000 MaxReceiveSize=4096 DisableNagle=0
  8. It works fine on the main machine, so i've ruled out a performance issue - its definitely network. I'll talk with Ross and see if we can figure it out
  9. I literally have nothing installed that would interfere with it (antivirus etc). I run barebones so nothing.
  10. Ok, the AA thing didn't work. Running it on the FSX PC works fine, so it has to be a networking issue - I'm networking via SimConnect, I'm guessing thats how everyone is doing it? Cheers for the fast responses, appreciate it.
  11. Nosir, 200/200 net (not that makes a difference). Only thing thats running via SimConnect is this, haven't even tried it with ActiveSky yet.
  12. Already 1 step ahead of you chief, still stuttering
  13. 50 EDIT: I'm running it networked, maybe that's an issue? EDIT 2: Here is a clip of said stutter: https://www.youtube.com/watch?v=oGllD3WAjeo&feature=youtu.be
×
×
  • Create New...