Jump to content

Daniel Eamon Brennan 10062

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Having known Martin for about 7 years, I found this comment amusing. ==== Thanks for the replies, both humorous and genuinely helpful - issue resolved (:
  2. Installed 3.2 over 3.0a, 3.0a backed-up. "The procedure entry point [email protected]@@[email protected]@[email protected] could not be located in the dynamic link library CacheXDll.dll." And ES does not start. What is this, and how can it be fixed? Thanks,
  3. The one I have has a file in .sct2 which won't open for me...
  4. Hi, I sent an email some time ago RE Euroscope .sct and .ese files - but I never received a reply, the VHHX pack that is available on the website will not open with Euroscope, are files available that can be used with ES? Cheers, Daniel
  5. Whilst at EIDW this evening: PILOT: "Is there an alternative to the north/north east?" ATC: "Affirm, runway 16." PILOT: "Can we have the ICAO for that!?" ATC: "E-I-D-W run-way 1-6!"
  6. As I said on the other forum - a well deserved appointment Martin For future reference, what were the contents of the brown envelope?
  7. Is she the STAR? If so, request several low approach and go-arounds EDIT: what on earth did you do with her? :'(
  8. It seems I found the cause of the problem - Internet Explorer, haven't quite found out why, but switching to Chrome seems to have done the job.
  9. It seems I found the cause of the problem - Internet Explorer, haven't quite found out why, but switching to Chrome seems to have done the job.
  10. Only just seen your reply Brad - apologies. I uninstalled those once I got my machine back in January. Purchased a new headset (a result of my chair rolling over my other one), and the problem still persists - also updated to the latest sound drivers.
  11. I had the same problem with a Question: Is it, or anything else on your system overclocked?
  12. Hello, I've a jack connection headset which I bought to replace an old one which was on its way out which I suspected was causing this problem. This problem can occur at any time and requires a shut down of all programs running. The problem is a sudden loss of sound which is remedied by closing down all running programs and applications and unplugging the headset and then plugging it back in again. I was wondering if anyone else had experienced this before and if they could suggest a remedy? MS Windows 7 64-bit. The rest of the important specs. are in the banner below in my
×
×
  • Create New...