Jump to content

Bradley Fishman

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Happy to help you out, as it would also be helping me too 🙂
  2. AJ, since I don’t think this will get fixed any time soon I wrote a Python script for vERAM and vSTARS (and actually Vatspy too since it has a similar issue) that repairs the corrupted config files so you don’t have to go in and edit it manually every time. Yes, that means you have to relocate the windows every single time you open the program, but it’s a somewhat okay bandaid for the problem. Not sure if this is helpful in your situation but let me know if you’d like me to send them your way.
  3. I have two monitors (one 1440p, another 1080p, vertically mounted so the 1080 is above the 1440, with the 1440p monitor being my primary display). I have an issue where if I place a secondary display on my 1080p monitor, the next time I start ERAM, it hangs on the "checking version" step and becomes unresponsive. I have a similar issue in vSTARS with ASDE-X displays on the other monitor. When inspecting the config XML file, I noticed the Y-coordinate of the secondary display is a negative number (which shouldn't be an issue), and I am able to fix it by changing the Y-coordinate to 0
  4. Gia, I have some good news for you. I have recently embarked on the journey of solving this exact same issue with my MFG pedals and AFV standalone client. It requires 2 different applications. vJoy and UCR. UCR can be found here: https://github.com/Snoothy/UCR/releases (be advised you will need to unblock certain components after downloading, it should do it automatically the first time you open) vJoy can be found here: http://vjoystick.sourceforge.net/site/index.php/download-a-install/download This is my configuration within UCR: Then this mapping is set up for
  5. Using the Range Bearing Line tool in vSTARS (latest version) is drawing these abnormal extra lines, but only in top-down mode. See the screenshot as an example where an extra line is drawn between two targets. Does anyone else have similar issues or is this something that may be a quirk with my computer? WITH TDM: WITHOUT TDM:
×
×
  • Create New...