Jump to content

Camden Bruno

Members
  • Content Count

    285
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. It did not. However, this issue must be an XPilot issue. I can run XPlane completely fine when I'm not running XPilot. Further, I uninstalled XPilot and downloaded/installed XSquawkBox and was able to connect and fly without issue. Then, I uninstalled XSquawkBox, reinstalled XPilot, attempted connecting again and within a couple mins of connecting via XPilot I get a CTD.
  2. Justin, For further information, I just tried XSquawkBox and it is working fine along with offline flying.
  3. @Justin Shannon, I have been using 1.2.1.0 up until today (I haven't been flying on the network much this summer cause of work) when I was forced to update because it says 1.2.1.0 is no longer supported, therefore, I couldn't even connect to the network. However, even with the latest xPilot update (1.3.30), I'm still experiencing the same problems as above. Event Viewer: https://pastebin.com/RK8RVSsm Log.txt: https://pastebin.com/5hsh62Ha I obviously have no clue what would be causing 1.2.1.0 to be working flawlessly but every update since then causing the sim to crash to d
  4. Thanks for the responsiveness today and all the help, dude. I happened to see that you put 1.2.1.0 up on the website a little over an hour ago so I went ahead and reverted. I flew the TBM around the Boston area for about 45 minutes, landed at 3 airports, etc etc. with no issues.
  5. Now that you mention it, it does not appear so. I tried with the 172 and the default Cirrus and can't replicate it. But I don't think it's an issue with the other add-on aircraft, as again I haven't had issues since downloading the latest XPilot and I've flown with them for a long time since their last updates. Nevermind - just tested again and had it happen with the 172. Event Viewer: https://pastebin.com/raw/UdA0fFCy Log.txt: https://pastebin.com/raw/9h9hZNSz
  6. Sure thing. I just replicated it with the 777. I loaded at 22R at BOS and departed in the 777. Then closed XPlane, reloaded, and re-spawned on 22R at BOS. I connected to xPilot, increased throttles, and XPlane stopped responding. Event Viewer: https://pastebin.com/raw/MzdNjhpa Log.txt: https://pastebin.com/raw/WPeSAKUC
  7. Justin, I downloaded this and just tested. Event Viewer: https://pastebin.com/raw/QLZTTKji Log.txt: https://pastebin.com/raw/FK2Nadkv Still getting the same results - freeze/stutter and then CTD. I have a request...is there any chance you'd be willing/able to give me a copy of XPilot Version 1.2.1.0? That is what I was running prior to updating on Monday (I had declined to update for several weeks prior to then) and had no issues. I'd like to switch back and see if I still encounter issues.
  8. log.txt: https://pastebin.com/raw/mG2W0Bit Event Viewer (Example 1): https://pastebin.com/raw/MLXi5ppK Event Viewer (Example 2): https://pastebin.com/raw/YLbYeVFH I also tried installing the latest redistributables and running XPilot as an admin - I saw that in another thread.
  9. @Justin Shannon, I'm not sure if my issue is related to this thread - but I'm experiencing similar issues. I've had absolutely no issues with XPlane (I am running XP 11.41, not the newest beta) or XPilot up until I updated to the latest XPilot version the other day. Since then, I am having random XPlane crashes whenever I start XPilot. I tested my theory by flying a few different aircraft (default XPlane Cirrus, TBM900 Hot Start, etc.) and at different phases of flight (cold and dark at the ramp, taxiing, climbing out, etc.) and at different airports. Each time, when I fly offline I'm exp
  10. Hi Nestor, not seeing an update and figured I'd check in. Thanks again,
  11. Thank you, Nestor! Appreciate the timely response.
  12. Also, I'm confused as to how the developers can simply take over another application without the ability to disable it within the Stream Deck settings or AFV...
  13. Hi, I hadn't controlled in a bit and when I logged on today I discovered that Audio For VATSIM is taking control of my Stream Deck and making it extremely difficult to use my Stream Deck as I normally would. How do I manage or disable this plugin? Is there any information within the AFV manual or somewhere on the forum regarding this plugin? - I couldn't find anything about it anywhere. Thanks.
×
×
  • Create New...