Jump to content

Dvir Ben-David

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Under NAV - Positions, change the "callsign" entry of the ATIS you want to fix to what I have explained above.
  2. Hi, In LLBG we've fixed that by changing the name of the ATIS in the "Voice communication setup" to just the call-sign, and not the call-sign with the full name. Meaning, "LLBG_ATIS" instead of "LLBG_ATIS Ben-Gurion ATIS". Or in your case, "EDDM_ATIS" and not "EDDM_ATIS Muenchen ATIS" Maybe that will work for you also.
  3. Update: After getting some errors in V-pilot and X-pilot, I realized that the error that caused this is Error 10054, which is caused because the connection is not finishing the TCP handshake properly. Though I still din't found a fix for that... I'll update if I'll find a solution.
  4. Negative, I'm using a wired connection. Maybe there is a log file that wrote the reason for disconnecting? Even though it didn't write me an error in the messages tab.
  5. Hello, Every time I control, Euroscope disconnect me without giving any error or reason why. It disconnects at different intervals everytime, one time it can be after being connected for 10 minutes and the other time it can be after being connected for 3 hours. I already tried connecting to different servers but this thing happened with every server I tried. Does anyone here know why such thing may happen? Thank you in advance.
  6. yes, me to... my slot is in 45 min and I still haven't received an email about the beta...
×
×
  • Create New...