Jump to content

Isaac Elsner

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Isaac Elsner

  1. Not what i meant but how do i fix models that show different models then what there supposed to be?
  2. The offset should work now but one last problem a LOT embraer should up as an Air france + some other aircraft showed up as different airline then what their supposed to be. How do i fix this?
  3. Fixed the forceful disconnect problems but still need help with the Model matching is there any tutorials on how to use model matching?
  4. Well Offset doesn't work but the Forcefully disconnects are happening this wasn't happening when i used P3D.
  5. Alright so at Warsaw it seems the offset is working but i need to check at other airports just to be sure.
  6. Sorry about not replying earlier i haven't gotten around to testing it but im gonna do a flight later today so i will try it then.
  7. 1: American Airlines 2: I have it but i dont know how to install them.
  8. It works! (Almost) 2 problems 1: AAL planes are shown as Austrian Airlines instead of American Airlines 2: How to i get planes to stick to the ground when taxing instead of floating above or being in the ground.
  9. Breaking news!! Model matching wont work its saying its not validating with X plane and the CSL is in the Custom Data folder. i use Bluebell CSL aswell witch i get only 1802 models any fixes?
  10. Update: So i think the plugin for swift may not be installing but i will check.
  11. Yes im saying this and the help page isnt really helpful. I need help mainly when connecting when i connect it doesent really work with X plane basically can connect but when i try and change Voice channels (An example is 122.800) i can hear conversation (Yes the ATC i connected to test at the time was online) Any fixes?
  12. XSB still but i might switch to swift but i dont know if its safe. I also have experinced a problem where my homebase wont show up on services like Acomeap.
  13. It happened again with normal disconnections and one forceful one.
  14. On XSquakbox when i checked accomeap i could not see my home base witch is KEWR (i was flying out of KEWR) is it normal for it not to show up ?
  15. Proably i will tell you if it happens again thanks.
  16. So i was forcefully disconnected from vatsim and i dont know why. As i was aware i wasn't breaking any of the vatsim rules. I did follow ATC instructions as well and i am above the age limit for using vatsim. Any Anwsers?
  17. Should have posted this earlier but it works.
  18. So reason I'm posting this is while I was flying When I checked the radio I wasn't connected to Unicom when I was supposed to. Remember to always check if you are connected to Unicom.
  19. So Sorry if im bothering anyone but any updates on the Vpilot update?
×
×
  • Create New...