Jump to content

Daniel Moreno

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Update March 3: A clean reinstall of Windows did the trick. I got it to work. Not sure what the problem was, but I’m just glad that it’s working. Thanks for the help!
  2. Running as Administrator does not make a difference. Yes, the applications have been allowed through firewall. I’ll try connecting via SquawkBox in a few moments, and I’ll get back to you with the verdict.
  3. Connor, Yes, they were run on two different occasions, and yes, the radios are set correctly. I've been trying to open one of the ports on my router, since some of the suggestions on other posts stated that it runs on the UDP 50000 port. Not sure what else to try, can't get anything done as of right now because of this issue. -Daniel Moreno
  4. Hello! Recently, I have been attempting to connect to the network, but I noticed that I cannot hear any audio. I have tried swapping out audio devices, trying all sorts of combinations for output selections, reinstalling the clients, and even wiping all of the system settings, and drivers. I can hear other audio played on my computer, such as notifications, perfectly fine, and members advise me through text that they can hear me perfectly on frequency. However, I cannot hear anything, nor does the "RX" Light on either client light up. I'm not sure what exactly is going on, and
×
×
  • Create New...