Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'crash'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VATSIM Information
    • Announcements & Important Notices
  • Discussion
    • General Discussion
    • Pilot Talk
    • Controller Talk
    • Charts, Navigation and Flightplanning Help
  • Community
    • Virtual Airlines
    • Special Operations Administration
    • Groups
    • Events
    • Come fly with me...
  • Support
    • General
    • Pilot Software
    • ATC Software
    • Other Software
    • Audio for VATSIM Support
  • Regions & Divisions
    • Americas Region
    • Asia Pacific Region
    • Europe, Middle East, and Africa Region
    • Partnerships
  • VATSIM Services
    • General
    • Audio for VATSIM
    • VATSIM Webmasters
    • VATSIM Vacancies

Calendars

  • VATSIM Events Calendar

Categories

  • FAQ
  • Policies

Blogs

  • VATSIM Community Blog
  • VATSIM Development Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. I know what started this crash but the standard uninstall reinstall isn't fixing it and removing the config file didn't work either. So the night before I shut everything down as normal but the facility menu was still open on system shut down. Then the next day open opening STARS after opening a facility and the setting menu it throws the following error. See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.ArgumentOutOfRangeException: InvalidArgument=Value of '0' i
  2. I have the latest version of vPilot - currently 2.6.5. I've got the new Microsoft Flight Simulator and the FS always crashes, while I'm selecting an approach. When I use the Microsoft FS multiplayer and I'm selecting an approach, everything works properly.
  3. Hi! This error might very well be due to the fact that I am running beta software (xPlane 10.50r2), but I guess there might be a non-beta reason as well. So, Im running xPlane beta 10.50r2 on a iMac (Catalina) purchased in 2019 (i5 3,7 GHz, radeon 580x GPU, 40GB ram). The plane I'm flying at the moment (I haven't yet tested with other planes) is the IEXG 737 payware plane. I've followed several tutorials so I believe the installation to be OK. Problem The sim works great when not using Swift. Also, I believe there are no problems with Swift running as long as I have not c
  4. I don't have a incredibly expensive or high spec gaming rig, but most certainly well enough to play MSFS 2020 with. After practicing offline for a good while, I decided to launch vPilot and get some real world experience, as things outside the cockpit looked like the real world. At times the sim wouldn't even load, and I got a CTD (Crash To Desktop). Sometimes this would also happen during flight, and of course preferably after a few hours and with the runway in sight. Knowing the fact flying for a while which end in a CTD does not get logged in your flight logbook, I started reading
×
×
  • Create New...