Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'model matching'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VATSIM Information
    • Announcements & Important Notices
  • Discussion
    • General Discussion
    • Pilot Talk
    • Controller Talk
    • Charts, Navigation and Flightplanning Help
  • Community
    • Virtual Airlines
    • Special Operations Administration
    • Groups
    • Events
    • Come fly with me...
  • Support
    • General
    • Pilot Software
    • ATC Software
    • Other Software
    • Audio for VATSIM Support
  • Regions & Divisions
    • Americas Region
    • Asia Pacific Region
    • Europe, Middle East, and Africa Region
    • Partnerships
  • VATSIM Services
    • General
    • Audio for VATSIM
    • VATSIM Webmasters
    • VATSIM Vacancies

Calendars

  • VATSIM Events Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. I used to use MSFS on via the Xbox app because I had a month free with gamepass so I had MSFS for a month before I uninstalled it and bought it fully on steam. Model matching was working fine for the Xbox app version but then as soon as I go onto Vatsim via Vpilot it all just stops working. I've tried uninstalling Vpilot, re-installing it on both drives, different model matching (AIG, Model matching magic etc.) and none seem to fix the issue! This is what shows up everytime I connect: I am really struggling with this and I can't find a troubleshooting technique that works, please someone help me.
  2. Hello everyone, I have a problem while flying on Vatsim using the vPILOT, all the aircrafts that are with me on the same aircraft are CRJ and it tells me on the vPILOT that " Failed to create aircraft XXX using model " FLAi_XXXX_X". Three of my friends have the same problem we installed the same file "FLAi_Model_Matching.vmr" in DOCUMENTS > vPilot Files. Is there any solution? Thank you.
  3. I have CSL models installed on xPilot, but the model matching seems to be very hit or miss with its accuracy. Sometimes there will be a united a320 ahead of me, something I verify through the comms on frequency, and it will display as something completely wrong, such as an Air Asia a320. Is there any fix to this? Thanks in advance !
  4. What, exactly causes and aircraft to Not Be "Identified" during Model Scan - for example none of my PMDG aircraft are Identified ? Does there need to be some line in the aircraft.cfg that allows it to be identified ?
×
×
  • Create New...