Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'swift'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VATSIM Information
    • Announcements & Important Notices
  • Discussion
    • General Discussion
    • Pilot Talk
    • Controller Talk
    • Charts, Navigation and Flightplanning Help
  • Community
    • Virtual Airlines
    • Special Operations Administration
    • Groups
    • Events
    • Come fly with me...
  • Support
    • General
    • Pilot Software
    • ATC Software
    • Other Software
    • Audio for VATSIM Support
  • Regions & Divisions
    • Americas Region
    • Asia Pacific Region
    • Europe, Middle East, and Africa Region
    • Partnerships
  • VATSIM Services
    • General
    • Audio for VATSIM
    • VATSIM Webmasters
    • VATSIM Vacancies

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Hi folks, Newbie here after long flight simming absence trying to get back into VATSIM. Got everything working but can't be heard by ATC or other pilots. FS9, FSUIPC 3.9.9.9.z, swift 0.9.6.88 (32 bit), Windows 10. I have tried at a few locations on the ground at a ramp and can communicate via text messages but not voice. Can hear ATC and other pilots and see other aircraft. Mic is working as per test in both Windows and swift loopback test. I don't know much about AFV but noticed that it is not cross coupled when I look at the list of available ATC stations. See screenshot from an attempt tonight to contact KBOS Ground. PTT button is assigned on joystick and does light up in swift GUI when pressed. Appreciate if any one has any thoughts on what is preventing me from using voice comm with ATC. TIA, Dave
  2. Hi! This error might very well be due to the fact that I am running beta software (xPlane 10.50r2), but I guess there might be a non-beta reason as well. So, Im running xPlane beta 10.50r2 on a iMac (Catalina) purchased in 2019 (i5 3,7 GHz, radeon 580x GPU, 40GB ram). The plane I'm flying at the moment (I haven't yet tested with other planes) is the IEXG 737 payware plane. I've followed several tutorials so I believe the installation to be OK. Problem The sim works great when not using Swift. Also, I believe there are no problems with Swift running as long as I have not connected to VATSIM (online). After connecting, it can be everywhere from a few seconds (20s has been the least amount of time before the sim crashes) up to 15 minutes. Swift runs just fine, it even tells me that it will auto-logoff as "it seems I quit the sim or the sim crashed..". I've attached two xPlane log files from when the sim crashed. Are there any clues? Does it have something to do with Swift trying to place other liveries/planes into my "world"? It seems the sim is crashing faster when there are planes/other simmers close to me. That is BTW another problem, I have never seen other live planes when running the sim through the windows of my plane, only e.g. on the radar (Swift). I don't see the planes, not the callsign or anything. Looking outside the windows its like Im not online... The tower/controller sees me just fine over the radar at least... Any suggestions? First priority is the bug that renders my sim useless for online flying. Secondary, the invisible online users/liveries... Thank you for helping out 😃 Oops: So I guess I am not allowed to attach .txt files (xPlane logfiles), I've attached the mas .pdf files... Log_crash.pdf Log_crash2.pdf
  3. Hi, SWIFT can use shared-cocpit? Or does it need a third-party SmartCoPilot plugin in addition? Or does the provided function in SWIFT make it impossible to fly in the same cockpit? Thanks!
×
×
  • Create New...