Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xplane 11'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VATSIM Information
    • Announcements & Important Notices
  • Discussion
    • General Discussion
    • Pilot Talk
    • Controller Talk
    • Charts, Navigation and Flightplanning Help
  • Community
    • Virtual Airlines
    • Special Operations Administration
    • Groups
    • Events
    • Come fly with me...
  • Support
    • General
    • Pilot Software
    • ATC Software
    • Other Software
    • Audio for VATSIM Support
  • Regions & Divisions
    • Americas Region
    • Asia Pacific Region
    • Europe, Middle East, and Africa Region
    • Partnerships
  • VATSIM Services
    • General
    • Audio for VATSIM
    • VATSIM Webmasters
    • VATSIM Vacancies

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 5 results

  1. Hello! I've found that, because my computer is not extremely powerful, struggles with loading large clouds in X-Plane 11. But, whenever I log into VATSIM, it automatically turns on clouds to the point where it automatically disconnects me nearly every time because of the clouds. Is there a way to get around this, or am I stuck to never use VATSIM again?
  2. even though I'm new to vatsim, (and real life piloting as well), I've tried filing a flight plan on the vatsim page I want to use X-plane 11 as my simulator and downloaded xsquawkbox as the addon I've seen tutorials on this and use simbrief to create a flight plan but when I try to file it onto vatsim, it pops up with the message "error filing flight plan" everytime, and this would be my first vatsim flight I tried contacting the members help desk but they say that its a technical one and they don't do that stuff there I believe, so they recommended me coming here for help please help thanks 🙂
  3. Hi everyone, I just started a flight from WSSS(Running cloudsurf asia scenery), on a Zibo 737(4k graphics) on Xplane 11.5b9. I was flying on vatsim via xPilot 1.31 and shortly after taxiing, my whole com crashed. I checked the reliability monitor and it shows 2 errors related to xpilot and a windows error. Located below is the link for a google drive of my crash from xPlane. Any help appreciated! https://drive.google.com/file/d/1DWI3dP6w_O_AKapkeZrk3wIZ2sHMTwpK/view?usp=sharing
  4. until
    Test Test Test
  5. Hello, I am using Xpilot I am trying to get back into vatsim after a break of around 6-7 months, however I am having trouble connecting to any server except for SYD-1. I live in the middle east so this isn't ideal. While trying to connect to any server, it says connected, however, around 10-20 seconds after connecting it disconnects with the message"The server has failed to respond to the authentication challenge".This happens on every server but SYD-1, and while although SYD-1 works,the voice has to reconnect every 2 minutes or so. On the other servers, even before i get disconnected, no nearby controllers are shown and no planes load in next to me at EGKK. Sorry for the long post, i have been trying to troubleshoot for 5 days and its driving me mad
×
×
  • Create New...