By Sebastian Jara 1265546
#468833 Hi,
When I am flying with V PILOT and when some traffics connect around, an error pops up saying this: "SimConnect Error: Failed to create aircraft SWA3 using model "WoA_FAIB_FSX_B737-700_W_SWA-Southwest Airlines Maryland One". This usually means that the model is not actually installed in your simulator. The aircraft will be created with a different model.". I will appreciate a solution. :wink:

Kind Regards,
By Sebastian Jara 1265546
#468838 Thanks Ross for the quick reply, do you now if I can set V Pilot so it can detect textures I don't have installed like you said, and if I cant , where can I download a pack for textures, if there is one?

Regards,
By Ross Carlson 887155
#468839
Sebastian Jara 1265546 wrote:do you now if I can set V Pilot so it can detect textures I don't have installed


No, vPilot has no (practical) way of knowing what you have installed in FSX for aircraft models and textures.

Sebastian Jara 1265546 wrote:where can I download a pack for textures, if there is one?


Uhm ... you download whatever AI aircraft you want to use, and then configure vPilot to use a model matching rule set for that AI aircraft pack. Your error message mentions WoAI ... do you have the WoAI models installed in FSX?
By Sebastian Jara 1265546
#468840 No, I was using an example from that moment...

Ok, I will try to find some textures in order to activate them in the client. Well thanks Ross for the information, nice weekend!!

Regards,
By Ross Carlson 887155
#468842 I'd recommend reading through the docs, at least the part on model matching. It mentions the fact that downloading the model matching rules does not actually download the corresponding third party model package.