By Ross Carlson 887155
#536300 Hello all,

Two days ago I released vPilot version 2.3.0 in the Beta channel. The main reason for this version is to pave the way for the switch over to the new voice system, AFV. Normally I would keep a new release in Beta status much longer, but since the AFV launch is coming soon, I decided to promote v2.3.0 to Stable status today.

In addition to being "AFV Ready", version 2.3.0 includes the following enhancements and bug fixes:

- 0002781: Allow users to ignore device buttons when configuring PTT.
- 0002779: The .com1/2 dot command should retain the current freq in the standby slot.
- 0002780: Add notes tab.
- 0002778: Check for existence of main exe file when detecting installed sims.
- 0002773: Improve error message when selected server not found.
- 0002760: Model exclusions are now retained when model changes are detected.
By Saul Garcia-Gil 978891
#536338 Regards
Yesterday, I installed the Vpilot 2.3.0, in the installation I indicated that I had to update the NETFRAME, which it did (4.8), but when I start the Vpilot, it stays frozen in the start window.
I still work with W7, if they have a solution I would appreciate it
By Ross Carlson 887155
#536387 I'm afraid I have no idea what is causing it. It might help if you run it in debug mode and see what appears in the debug console. Please give that a try and let me know what you see in the debug console.
By Ross Carlson 887155
#536403 Saul, I found that I was having a similar problem with vERAM, and I tracked it down to my PTT device setting. When I manually deleted the PTT section from the vERAMConfig.xml file, it was able to start up just fine.

What do you have configured for PTT in vPilot?
By Saul Garcia-Gil 978891
#536419 Good morning Roos
Thank you for being aware of my topic, I have run Vpilot as administrator and many times, and I installed NetFrame 4.7.2 and it has not worked, today I am going to download Netframe 4.7 and try it.
Last night I was trying to work with the ports (3290) but the result has been the same it stays frozen when it starts