Jump to content

Recommended Posts

Hi Guys,

 

Any help here please? I can't think what to do to solve this problem.

 

http://tinypic.com/r/2uijd4h/5

 

I've played about with things, nothing seems to be working. I checked that direct sound definitely works when using VRC too.

 

Thanks,

 

Alistair

Alistair McCartney

Washington ARTCC Deputy Air Traffic Manager

www.zdcartcc.org

Link to post
Share on other sites

I've downloaded it.. tried both double clicking and right click / run.. nothing seems to happen. Thats downloading from the link in your FAQ's.

 

Edit: Not sure if it helps, but i understand another person had a problem with vSTARS not being compatible outside of the US.. I'm with ZDC but based in Scotland if that makes a difference.

Alistair McCartney

Washington ARTCC Deputy Air Traffic Manager

www.zdcartcc.org

Link to post
Share on other sites

I've been playing about.. and just tried to reinstall vSTARS again and its ran fine this time!

 

I'm guessing it may have been a .net problem as reinstalling that then vSTARS seems to have worked.

 

I look forward to testing this out!

 

Thanks!

 

Alistair

Alistair McCartney

Washington ARTCC Deputy Air Traffic Manager

www.zdcartcc.org

Link to post
Share on other sites
I've been playing about.. and just tried to reinstall vSTARS again and its ran fine this time!

 

I'm guessing it may have been a .net problem as reinstalling that then vSTARS seems to have worked.

 

Hrm ... did you have .NET 3.5 installed prior to the first time you installed vSTARS?

Developer: vPilot, VRC, vSTARS, vERAM, VAT-Spy

Senior Controller, Boston Virtual ARTCC

Link to post
Share on other sites

I'm not sure. As I say, when i first tried to run the 3.5 framework it would open and then close instantly, not doing anything. I'm not really up to date with this stuff so wasn't sure how long it would take and [Mod - Happy Thoughts]umed that it may have already been done.

Alistair McCartney

Washington ARTCC Deputy Air Traffic Manager

www.zdcartcc.org

Link to post
Share on other sites
I'm not sure. As I say, when i first tried to run the 3.5 framework it would open and then close instantly, not doing anything. I'm not really up to date with this stuff so wasn't sure how long it would take and [Mod - Happy Thoughts]umed that it may have already been done.

 

Hrm ... my best guess is that .NET 3.5 wasn't installed when you ran the vSTARS installer for the first time, and when the vSTARS installer ran the DirectX updater, it didn't put the right version (or any version) of the DirectX .NET library on your machine.

 

Whether my guess is correct or not, it's good to know that a reinstall helped you, since it may suggest that the order of installing .NET and DirectX/vSTARS may be significant.

Developer: vPilot, VRC, vSTARS, vERAM, VAT-Spy

Senior Controller, Boston Virtual ARTCC

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...