Jump to content

Recommended Posts

Hi guys,

 

I ran into a weird bug while using EuroScope. Somehow the tags are displayed at the wrong position.

 

bug.png

 

If you look at the screenshot above the red square show that tags are missed place. The top left one should be near 'SUGOL', the right one near 'ARTIP' and the bottom left one should be near 'RIVER'. Somehow it looks like the tags are center around the wrong center point (red circle).

 

My first thought was that this specific sector file (EHAM APP) was incorrect but when loading the other sector files of my VACC the same thing happens.

 

Here's the Amsterdam sector file with a 18R training scenario:

bug2.png

 

This is the Amsterdam sector file with a ground training scenario (all the tags are displayed at one point).

bug3.png

 

This is our Schiphol tower sector file with a tower training scenario (again all tags are displayed at one point).

bug4.png

 

I do have separate profile for each sector. I tried a couple of things to try to fix this problem but that didn't work.

 


  • - Deleted EuroScope completely.
    - Clean install of EuroScope + sector files.
    - Run EuroScope as administrator.
    - Tried different file locations.

 

The weird thing is that same thing happens on my laptop. I suspect that there's something wrong with the sector files, I'm doing something wrong or this is a bug of EuroScope. I can't get it fixed.

 

Thanks for all the help!

Edited by Guest

Sincerely,

Daan Broekhuizen

 

ACCNL4 | Training Director Dutch VACC | Contact me!

 

1035482.jpg

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...