Jump to content

Sweatbox Not Accepting Aircraft Connections?


Recommended Posts

Hey all.

 

Tried to conduct a training session tonight with a student, and while I seemed able to connect EuroScope to the sweatbox server just fine, TWR Trainer was unable to connect any aircraft. All the TWR Trainer connections timed out.

 

And when I tried to connect to Sweatbox with EuroScope running a Scenario inside of EuroScope, the connection was eventually rejected.

 

Can anyone check out the server, reboot it, or maybe just hit it with a wrench?

Rob Nabieszko | VATCAN3

Director of Training, VATCAN

[email protected]

18.png

Link to post
Share on other sites

Really? You got aircraft to connect?

 

I just tried again. Here is everything I tried:

 

+ I can connect with EuroScope as a straight up user with no aircraft.

 

+ If I try to use TwrTrainer, Twr Trainer's connections time out.

 

+ If I try to connect using EuroScope to connect a Simulator session, then EuroScope tries to connect for 30 seconds, then gives up without any specific error.

 

+ I can successfully ping the server. (Server address is 178.62.60.186 - is this correct?) Response times are ~150ms.

 

+ I have disabled antivirus and firewall temporarily. No change to the result.

 

 

 

I have never had an issue connecting to Sweatbox before last night (except for the occasional time when the server was down). My student was also able to log in to sweatbox as a standalone controller (no aircraft).

 

Can someone recheck the config file? This is weird that only aircraft connections are being rejected.

 

(Have I been fired from VatSim and I missed my pinkslip?)

 

Thanks for any more diagnostic help.

Rob Nabieszko | VATCAN3

Director of Training, VATCAN

[email protected]

18.png

Link to post
Share on other sites
  • Board of Governors

I am also unable to inject any aircraft into the SweatBox.

 

TwrTrainer: 10060 error for every target:

The following winsock error occurred with index ___:

(10060) The attempt to connect timed out

 

ACSim: No aircraft inject, and there is no error.

 

sweatbox.vatsim.net pings just fine.

 

Not sure if this is any help: viewtopic.php?f=50&t=65384

Don Desfosse
Vice President, Membership

Link to post
Share on other sites

Me too. This is proving a major problem. Euroscope reports "Error: Connection closed with error code: 10060" which I believe is a time out. Same problem with any scenario file I've tried and even with no scenario file filled in.

 

I can connect to the server OK as a controller.

Mike Pike

VATSIM-UK

 
Link to post
Share on other sites

I am also getting this 10060 error as well, had another person try it too. I can connect to sweatbox in VRC fine, tracert it fine, etc.

Former VATUSA Training Director, ZDC ATM/DATM/TA/WM

VATSIM Network Supervisor | Team 5

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...