Jump to content

[BETA] Towerview connection failed


Recommended Posts

Hi Ross,

 

When vSTARS and vPilot are operating on the same system, I have no issues regarding the proxy/towerview within either program.

 

However, when they are operating on separate machines and I attempt to establish a connection with .towerview 10.0.1.4 (My case), I get the below message within vPilot:

 

Network error: Connection failed: (10060) A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 10.0.1.4:6809

 

- Have used the .startproxy command and shows running within vSTARS

 

- This computer configuration works fine with Euroscope providing the proxy

 

- Started all programs as Admin

 

- Verified vSTARS is allowed through my firewall

 

- Have attempted to run vPilot in host/remote mode as well as the standard vPilot mode running on a single computer

 

- vPilot machine is at 10.0.1.3, vSTARS machine is at 10.0.1.4 and these IPs are [Mod - Happy Thoughts]igned specifically for each computer

 

Thanks,

 

Alex

Link to post
Share on other sites

- vPILOT works fine in Host/Remote mode between the two computers

 

- Connected the two computers directly to one another with Windows 10 Mobile Hotspot (Internet sharing), which [Mod - Happy Thoughts]igns each a Windows IP address rather then the [Mod - Happy Thoughts]ignment through the Apple router. Same results...

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...