Jump to content

Error in Vpilot after removing UT Live


Recommended Posts

Quick question about Vpilot model matching. I had UTLive installed. I have now removed them and also confirmed that the matching rules are also removed t. Computer restarted and vpilot re read the installed models However any time another plane is seen I am getting an error message ""Failed to create aircraft XXXXX using model UTlive_XXXXXX. THe model may be corrupted or missing. vpilot will try to create the aircraft with a different model". The plane is shown correctly with the other AI packages I have set up. I was wondering why this error though.

810670

Link to post
Share on other sites

I suspect you still have a registry entry for UTLive somewhere that wasn't removed and vPilot still sees that entry...of course, in the words of Dennis Miller...I could be wrong.

 

Randy

Randy Tyndall - KBOI

ZLA I-11/vACC Portugal P4

“A ship is always safe in the harbor. But that’s not why they build ships” --Michael Bevington ID 814931, Former VATSIM Board of Governors Vice President of Pilot Training

1087023

Link to post
Share on other sites

vPilot does not use registry entries to locate installed models. It looks at your flight sim config files to see which simobject paths you have enabled, and then scans those paths for aircraft.cfg files, then scans those files for model definitions.

 

It seems like your uninstall of UT didn't remove the simobject paths properly.

Developer: vPilot, VRC, vSTARS, vERAM, VAT-Spy

Senior Controller, Boston Virtual ARTCC

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...