Jump to content

Euroscope disconnects without giving an error message


Recommended Posts

Hello,

Every time I control, Euroscope disconnect me without giving any error or reason why.

It disconnects at different intervals everytime, one time it can be after being connected for 10 minutes and the other time it can be after being connected for 3 hours. I already tried connecting to different servers but this thing happened with every server I tried.

Does anyone here know why such thing may happen?

 

Thank you in advance.

Dvir Ben-David

CID: 1400705

Support team manager and an instructor at VFS (Virtual Flight School)

Sector designing team at VATIL

Link to post
Share on other sites
Are you using a wifi connection? I sometimes get a temporary glitch on the wireless signal and if it lasts long enough (a minute or so), ES may drop the connection.

Negative, I'm using a wired connection.

Maybe there is a log file that wrote the reason for disconnecting? Even though it didn't write me an error in the messages tab.

Dvir Ben-David

CID: 1400705

Support team manager and an instructor at VFS (Virtual Flight School)

Sector designing team at VATIL

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Update: After getting some errors in V-pilot and X-pilot, I realized that the error that caused this is Error 10054, which is caused because the connection is not finishing the TCP handshake properly. Though I still din't found a fix for that... I'll update if I'll find a solution.

Dvir Ben-David

CID: 1400705

Support team manager and an instructor at VFS (Virtual Flight School)

Sector designing team at VATIL

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...