Jump to content

Master Toolbar is GONE!


Recommended Posts

Could be that the toolbar button somehow got placed off the edge of the screen. It's supposed to move anything that is off screen to the closest edge of the visible portion of the screen, but maybe something interfered with that process. Have you tried resizing the window?

Developer: vPilot, VRC, vSTARS, vERAM, VAT-Spy

Senior Controller, Boston Virtual ARTCC

Link to post
Share on other sites

In order to not lose your settings, you'll need to manually edit the config file. It can be found by opening this folder in Windows Explorer:

 

%localappdata%\vERAM

 

The file is called vERAMConfig.xml

 

In that file, look for any occurrences of a line like this:

 

 

There will be one such entry for each facility you have imported. The X/Y values will be different for you. If you edit them you should be able to get the Toolbar button to reappear.

 

Be sure to edit the file while vERAM is NOT running.

Developer: vPilot, VRC, vSTARS, vERAM, VAT-Spy

Senior Controller, Boston Virtual ARTCC

Link to post
Share on other sites

Wow. Tried all that , too. Can't seem to figure it out. Can you look at my config file? The default screen is the only one with the problem. All sub windows are working. When I open another facility file , the toolbar shows up. Hate to lose all my settings.

Howard Snider

Instructor

ZJX ARTCC

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...