Jump to content

INBOUND AUDIO STILL NOT WORKING


Recommended Posts

Just wanted to see if AFV codec issue has a potential fix date?

 

I have the latest version of vPilot that installed 2 days ago, my sim is FSX SP2, and when I transmit everyone on freq can hear me, but I still cannot hear anything nor can I receive ATIS (audio or text).

 

OS: Win 10 64bit

Link to post
Share on other sites

There is not a bug with AFV that needs fixing, 2600 people were on the network not having this issue over the weekend.

 

Are you sure you have your radios setup to receive, the right output device selected and no strange voice meter software incorrectly configured, are within range of ATC?

 

Thanks

Gary

 

AFV Dev

Link to post
Share on other sites
There is not a bug with AFV that needs fixing, 2600 people were on the network not having this issue over the weekend.

 

Are you sure you have your radios setup to receive, the right output device selected and no strange voice meter software incorrectly configured, are within range of ATC?

 

Thanks

Gary

 

AFV Dev

 

Answers to your questions in the order you have them:

 

Yep. Radios properly setup to receive.

 

Yep. Right output device selected.

 

No voice meter software installed. Only running FSX SP2 and vPilot.

 

Yep. In range of ATC. Example: At KSFO and cannot hear GND controller on freq at SFO, COMM1 radio is selected in the flight deck, and unable to receive SFO ATIS.

Link to post
Share on other sites

Hi Gary,

Have you made sure that the flight simulator volume matches your PC because I have had an issue where for some reason the outbound flight is fine but it then becomes out of sync after

I hope you're well and find a solution

Luca

Thanks and All the Best

Luca Azim 1483901

Please reply if you need

Link to post
Share on other sites
Brandon,

 

I don't support you have the same issue as Andrew because you do not have a microphone device?

 

Thanks

Gary

 

Gary,

 

I have a USB headset that has a mic, and I have used it for years. It works in every other audio app that I have.

 

Please remember that before the new VATSIM codec everything worked just fine.

 

brandon

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...