Jump to content

vpilot says invalid CID/password, but i know it's correct


Recommended Posts

heya. using vpilot with msfs20, can't wait to get started. but vpilot is throwing me an "invalid cid/password" error every time i try and connect. I know the cid and passwor di've iunputted in the fielkds re correct, as i've checked them multiple times. what am i doing wrong?

Thanks in advance! :D
Sophie

Link to post
Share on other sites
  • Board of Governors

It can take up to 24 hours for everything to sync up. Have you completed your P0 exam in myVATSIM?

Matt Bartels
VP: Marketing & Communication
## vpmkt (at) vatsim.net
Facebook Twitter Instagram
VATSIM Logo

Unless otherwise stated, opinions are my own and not representative of the official opinion of the VATSIM Board of Governors

 

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

I too am having this issue. i created my account weeks ago. I have completed my exam and have even tried a password reset. Ive tried all the different servers, manually typed everything (not copy and paste). Nothing works

Link to post
Share on other sites
  • Board of Governors

Ryan, what are you using for the fourth character in your password?  It should be a capital I as in India.

Don Desfosse
Vice President, Membership

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

So I finally found a fix... Someone on steam told me to go login into something else that needs to connect with my CID, and once thats done, try vPilot again... It worked instantly!

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...