Jump to content

Failed to create aircraft... then disconnected


Krisztian Szemak
 Share

Recommended Posts

It seems that the megapack overrides the Asobo generic twin airliner model, and makes it unavailable for vPilot to use. They need to fix that. In the meantime, you can change your default model in the model matching settings of vPilot. You can pick any model you want from the models you have installed. Look through the aircraft.cfg files in the location where you have installed liveries, and find the "title" line for the one you want to use as your default model, and enter it in the vPilot settings instead of the default value that is there now.

Developer: vPilot, VRC, vSTARS, vERAM, VAT-Spy

Senior Controller, Boston Virtual ARTCC

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Ross Carlson said:

It seems that the megapack overrides the Asobo generic twin airliner model, and makes it unavailable for vPilot to use. They need to fix that. In the meantime, you can change your default model in the model matching settings of vPilot. You can pick any model you want from the models you have installed. Look through the aircraft.cfg files in the location where you have installed liveries, and find the "title" line for the one you want to use as your default model, and enter it in the vPilot settings instead of the default value that is there now.

can you send me screenshot of what the code should look like and where exactly to insert it because I not sure what im looking for

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...