Jump to content

Help seeing the aircraft in Tower View


Matthew Kreilein 881422
 Share

Recommended Posts

OK, I give up...

 

I can connect to the session and all that just fine, I have SB3 installed and just for good measure, I also installed the VRC VIP pack, but all I get are triangles.

 

here's what i got...

 

C:\Program Files\Flight Simulator 9\Aircraft\vip has a BUNCH of folders in it named "texture.ABCD" where ABCD is the bunch of stuff

 

C:\PF\FS9\Aircraft\squawkbox has a bunch of [Mod - lovely stuff] in it as well many "model.ABCD" folders and "texture.ABCD" folders as well as a "vip" folder that only has a "default.air", "aircraft.cfg", and "readme"

 

I can't figure out why I can't see real A/C...any suggestions?

Matthew Kreilein

?cid=881422attachment.php?attachmentid=1125&d=1321217166

Link to comment
Share on other sites

Do you have the ModelData folder in the VRC program folder, and does it have a bunch of .txt files in it?

 

No, in my VRC folder I have just the folder with my custom sounds, but no other subfolders at all.

 

I follwed the VTV instructions and didn't see anything about that at all.

 

What goes there?

Matthew Kreilein

?cid=881422attachment.php?attachmentid=1125&d=1321217166

Link to comment
Share on other sites

You need to reinstall VRC and make sure the checkbox for modeldata is checked. I'm betting you unchecked it thinking it was the modelsets which you already had. The data files (modeldata) are required. The models themselves (the VIP modelsets that come in a separate download) are not required if you have SB3 installed.

Developer: vPilot, VRC, vSTARS, vERAM, VAT-Spy

Senior Controller, Boston Virtual ARTCC

Link to comment
Share on other sites

You need to reinstall VRC and make sure the checkbox for modeldata is checked. I'm betting you unchecked it thinking it was the modelsets which you already had. The data files (modeldata) are required. The models themselves (the VIP modelsets that come in a separate download) are not required if you have SB3 installed.

 

Sure did utick it.

 

Followed the install with it ticked works GREAT!

 

Thanks.

Matthew Kreilein

?cid=881422attachment.php?attachmentid=1125&d=1321217166

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...