Jump to content

VATSIM SSO & Moodle


James Pudney 1000702
 Share

Recommended Posts

Hi,

I'm currently dealing with an issue with Moodle and VATSIM SSO and wondering if anyone has ever seen this error below? I set up the Moodle as per the guide on the tech forums and I have done in the past but when I go to connect it appears to go through the Authentication process but then I get the below?

Any ideas or suggestions would be greatly appreciated?

Thanks,

James

moodle error.PNG

Kind Regards,

JAMES PUDNEY 
Information System Coordinator
##  
Facebook visit VATCAR.net
VATSIM Logo


 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 10/11/2021 at 1:16 AM, James Pudney 1000702 said:

Hi,

I'm currently dealing with an issue with Moodle and VATSIM SSO and wondering if anyone has ever seen this error below? I set up the Moodle as per the guide on the tech forums and I have done in the past but when I go to connect it appears to go through the Authentication process but then I get the below?

Any ideas or suggestions would be greatly appreciated?

Thanks,

James

moodle error.PNG

Hey James, 

If you followed this thread you should be on the right track: 

The invalid scope here refers to the "Scope included in the login request".

Make sure that the scopes you specified are valid.

Here are some scopes you can request:

"full_name" => Includes their First_name and Last_name.
"email" => Registered VATSIM email.
"vatsim_details" => Includes ATC Rating, Pilot Rating, Region, Division and Sub Division.
"country" => Registered country of residence.
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...