Jump to content

New Member Orientation Test failed due to website crash


Ates Guner
 Share

Recommended Posts

Hey, new user here. I just took the New Member Orientation Test but when I submitted the exam I got a host error. The website appears to be working now but it appears that my answers were not recorded on the exam thus I received a score of 0%. Am I able to take the test again? If so does previously receiving 0% on the test affect my reputation?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Andrew McCabe said:

You can retake the test after 1 hour, and it will not effect your reputation.

Andrew

Thank you for your reply but it has been well over an hour and the option to retake the exam still doesn't appear.

Edited by Ates Guner
rephrase
Link to comment
Share on other sites

  • Board of Governors

Hello, I show that 3 hours ago, right about the same time as you posted your last note, you took and passed the exam with a 100%.  So your account is now in active status and ready for you to connect.  Sorry for any confusion, and welcome to VATSIM!

Don Desfosse
Vice President, Operations

Link to comment
Share on other sites

Hi - I'm a brand new member of VATSIM.  Very excited to use this service!  I completed the new user orientation course, but when I tried to take the exam it was a blank page.  After 15 min, it eventually timed out (while I tried to troubleshoot) and now the option to take the test is gone.  I get a "Test was submitted bc you ran out of time" message.  Any help that anyone can provide, I'd appreciate.  Thanks!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...