Jump to content

Can't connect to VPilot with MSFS "authentification failed: User not found"


Recommended Posts

Recommend uploading a screenshot of your Settings screen where your login credentials are entered.  Obviously we do NOT need to see nor know the password.  Based on your forum post, your CID is 817432; make sure that is exactly how it appears in that field.  Ensure also that there were no spaces nor any invisible special characters accidentally copied-and-pasted into it -- try blanking that field out completely and simply typing the six digits in your CID.

Cheers,
-R.

fvJfs7z.png

Link to comment
Share on other sites

Rob,

 

THANK YOU SO MUCH!!   My CID as a 6 instead of an 8.  When I automatically upgraded to the last version of VPilot the numbers got changed during the process. I just assumed the numbers would stay the same during the upgrade. Anyway...I'm online now w/VATSIM.   Thank you and have a relaxing weekend!!😁

 

John

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, John Martin 817432 said:

THANK YOU SO MUCH!!   My CID as a 6 instead of an 8.  When I automatically upgraded to the last version of VPilot the numbers got changed during the process. I just assumed the numbers would stay the same during the upgrade. Anyway...I'm online now w/VATSIM.   Thank you and have a relaxing weekend!!😁

The vPilot upgrade did not change your CID. It got changed some other way.

Developer: vPilot, VRC, vSTARS, vERAM, VAT-Spy

Senior Controller, Boston Virtual ARTCC

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...