Jump to content
Sign in to follow this  
Sean Harrison

VATPAC Site

Recommended Posts

Hi,

 

Not sure whether it is my computer, but I cannot access the VATPAC site or forum at the moment. Hopefully it is a temp glitch. If I try and open main page I get the side and top panel, but nothing in the main frame. I sometimes get an error message saying too many connections???

 

If there is a problem with the server or otherwise could I get a post, so I know if I have to start on my computer. (Other sites including this one seem to work fine)

 

Sean


Sean

C1/O P3

spacer.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sean,

 

It has been very slow on both my machines this morning as well, with new forum posts not showing up, if the forum opens at all.

 

It took me more than 30 minutes and 4 attempts to get into the forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the quick response Steve, Norman and Martin,

 

I am sort of glad to hear that it is not not my computer, maybe our server has got upset with all the attention the SB server has been getting

 

Sean


Sean

C1/O P3

spacer.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have numerous problems with the site from broken links to an inability to register for their forum.

 

Wanted to post to their forum section for the website, but their SW refuses to activate me, and emails to their admin doesn't do any good .. ah well ..

 

They probably don't want pilots flying down their anyway!


1714.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Russell,

 

That simply is not so.

 

Currently the Webmaster position at VATPAC is open but should be filled soon. In the meantime send an email to rob (at) vatpac.org and he will sort your forum access.


Norman

sig_FSLBetaTester.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Russell,

In the meantime send an email to rob (at) vatpac.org and he will sort your forum access.

 

Yeah I did that .. no response yet ..

 

Likely its not a group admin account and I have to wait for him to check it personally .. he could be away .. or may not check it regularly .. and I can't PM him on the board, being inactive it won't let me do anything. (which seems stupid, it should at least allow you to PM the admin so you can correct things).

 

I was hoping a post here might get one of the VATPAC's admins attention.


1714.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah .. did that correctly too ..

 

BTW .. I'ld PM you instead of discuss this openly, but PM's are disabled on these boards ..

 

I'm in the user list, just not activated .. did the email link thing, tried the manual thing (told me I was attempting a duplicate activation and should send am email to rob @ ... ).

 

 

Thanks for trying though, nice when people are helpful.


1714.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...